10.11.2021

У ЖК Лебединий створили другий найбільший мурал у Європі

Візитівкою житлового комплексу Лебединий уже стали величезні мурали, що прикрашають фасади будинку. Саме тому компанія-девелопер Perfect Group спільно з брендом-партнером Farbmann Украина вирішили продовжити приємну традицію.

 

Три місяці тому було оголошено конкурс на найкращу ідею муралу, який прикрасить фасад будинку № 3. Тема конкурсу — 30-та річниця незалежності України та родинні цінності. Митці відобразили своє бачення України, натхнення красою та радість святкування  річниці незалежності. Тому це знакова подія не лише для Києва, а й України.

 

Журі та активна спільнота у соцмережах обрала переможця, оздоблювальні роботи провели — стінопис уже готовий та вражає розмірами і яскравими барвами!

 

Мурал у ЖК Лебединий створений продукцією бренду фасадних та лакофарбових матеріалів Farbmann Украина. Завдяки якісним фарбам мурал тішитиме мешканців району та прикрашатиме будинки десятки років.

Ми співпрацюємо з Farbmann — брендом лакофарбових та фасадних матеріалів, адже впевнені у винятковій якості продукції, довговічності, високих стандартах роботи та наявності широкої палітри кольорів. Продукція бренду має міжнародну сертифікацію та екологічно безпечна, що надзвичайно важливо для житлового будинку.

 

За умовами конкурсного відбору, усім охочим запропонували створити сюжет і стилістику стінопису для будинку № 3.

 

Ескізи за тематикою були присвячені сімейним цінностям та 30-річчю незалежності України. Патріотичні мотиви та традиційна символіка простежувалися в усіх роботах конкурсного відбору.

 

Новий мурал на фасаді Лебединого привертає увагу яскравими жовто-блакитними кульками, які тримають у руках радісні малюки: хлопчик та дівчинка. Вони біжать зеленою галявиною та усміхаються.

Саме такою художник бачить незалежну державу, де одна з її головних цінностей – родина та дитина.

 

Спочатку журі обрали 10 робіт фіналістів: художників та ілюстраторів. Вибір був нелегким, але сповненим творчих хвилювань!

 

Новий мурал вдало доповнив два попередні: будинок № 2 прикрашають лебеді, а на торці будинку № 3 зображена мати з немовлям.

 

Стінопис “Материнство” на фасаді 25-поверхового будинку на Харківській потрапив до Книги рекордів як найвищий живописний мурал у Європі. Його висота становить 78 метрів, а загальна площа – 1155 квадратних метрів.

 

Оскільки для конкурсу муралів також обрали фасад 25-поверхівки, компанія поставила амбітну ціль створити другий найвищий стінопис.

 

Мурали та вуличне мистецтво (стріт-арт) додають нових рис, яскравих акцентів містам, втілюють свободу та естетику.

Стінописи на фасадах відображають погляди і цінності та на чуттєвому рівні несуть певний сенс. Мурали Лебединого відображають головні цінності компанії — сім'я, любов до України, прагнення миру та злагоди, покращення світу.

Вам также может быть интересно

16.01.2024

Perfect Group розширює можливості — оголошуємо початок прийому сертифікатів єВідновлення для придбання квартир в готових житлових комплексах!

Читати

14.02.2022

Останні квартири у Лебединому!

Читати

30.11.2021

08.12 підвищення цін в Лебединому

Читати

19.11.2021

Продаж паркінгу в Лебединому розпочато!

Читати