17.03.2020

Заява Perfect Group у зв’язку з початком карантину

Компанія Perfect Group повністю дотримується всіх положень прийнятого ВРУ законопроекту №3219 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19)” та відповідної Постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. No 215.

 

З урахуванням цього, інформуємо:

1.Поточна ситуація жодним чином не вплине на терміни введення житла в експлуатацію. У Perfect Group достатньо фінансових ресурсів. Всі об’єкти будуть гарантовано здані в строк.

2. Затримок постачання будматеріалів немає. Компанія тримає руку на пульсі та провела перемовини з усіма ключовими постачальниками.

3. Ми дбаємо про наших будівельників. Всі співробітники компанії будуть забезпечені необхідними засобами захисту: медичними масками, респіраторами та засобами для дезинфекції. Ми дотримуємося усіх запобіжних засобів в умовах карантину, а також щодня будемо вимірювати температуру всім працівникам.

4. Ми не зупиняємо продажі нерухомості в наших новобудовах. Враховуючи ситуацію на валютному ринку та в банківському секторі, купувати житло вигідно саме зараз.

5. Ми готові консультувати вас онлайн або по телефону з приводу всіх об’єктів, які вас цікавлять, а також стосовно можливості придбання нерухомості.

6. Perfect Group розпочне співпрацю з медичними закладами для допомоги в придбанні необхідних медикаментів, засобів захисту та обладнання.

 

Залишайтесь в безпеці. Дбайте про себе та своїх  близьких!

Вам также может быть интересно

16.01.2024

Perfect Group розширює можливості — оголошуємо початок прийому сертифікатів єВідновлення для придбання квартир в готових житлових комплексах!

Читати

14.02.2022

Останні квартири у Лебединому!

Читати

30.11.2021

08.12 підвищення цін в Лебединому

Читати

19.11.2021

Продаж паркінгу в Лебединому розпочато!

Читати