01.04.2017

«Perfect Group в трійці лідерів будівельної галузі
 

Об'єктивну оцінку професійної діяльності будівельної компанії «Perfect Group» дав у жовтні 2016 року український журнал «Особистий рахунок». На його сторінках було опубліковано рейтинг організацій, які вважалися в тому році кращими забудовниками Києва. При створенні списку переможців враховувалося все: якість будівництва, репутація та надійність організації, умови придбання об'єктів і багато інших чинників.

Приємною несподіванкою для молодої, але вже відомої компанії стала третя позиція списку. Тим більше що позмагатися їй довелося з заслуженими товариствами Укрбуд і Київміськбуд, які опинилися на вищих щаблях рейтингу. Якщо врахувати той факт, що обидві ці компанії функціонують вже кілька десятків років, то третє місце для Perfect Group, заснованого в 2016 році, можна вважати відмінним результатом. До того ж, як зазначили представники Perfect Group, працювати в команді з гідними партнерами, що володіють великим досвідом - це завжди шлях до зростання і самовдосконалення.

Будівельна компанія Perfect Group, незважаючи на свій «вік», характеризується хорошим динамічним розвитком. На її рахунку знаходиться близько 15 об'єктів нерухомості, які вона будує і просуває. А зовсім недавно компанія оголосила про продажі нових квартир в 4 будинках в Києві, в 3 - по області.

Вам также может быть интересно

16.01.2024

Perfect Group розширює можливості — оголошуємо початок прийому сертифікатів єВідновлення для придбання квартир в готових житлових комплексах!

Читати

14.02.2022

Останні квартири у Лебединому!

Читати

30.11.2021

08.12 підвищення цін в Лебединому

Читати

19.11.2021

Продаж паркінгу в Лебединому розпочато!

Читати